23
sep
Off

Rengøring – er der ærlig talt nogen der synes det er sjovt?

Ingen kan lide at rengøre. Vi får det. Hvorom alting er, kan udstyret med de rigtige instrumenter og udnytte demonstreret procedurer fra stjernerne-og uden nådesløse kemikalier-du kan holde dit hjem flimrende rent på en brøkdel af tiden.

1 har et system

Velocity rengøring master (og hus keeper administration indehaver) Debbie Sardone siger, at udskæring din rengøring tid på midten begynder med en ramme. Dette indebærer rengøring af huset i den samme anmodning uden at mislykkes: Arbejde ét rum på en gang, begynder og færdiggøre på det samme sted i et rum, så du ikke spilder tid at løbe frem og tilbage.

“For at få tiden ned, skal du være forudsigelig, det vil sige at hele grunden,” siger Sardone. “Du gør det samme hver gang du rene, så det er en tidsplan. Rutinen er det system, og det er en medfødt bedre tilgang til at rense i lyset af, at tempoet stammer fra strategi snarere end fra farende. Du virkelig kan rense dit hjem i en brøkdel af tiden. Det er ikke et påfund. ”

2 Rengør Top til bund, venstre til højre

Prøv ikke at begynde et værelse ved at tørre fodskammel, derefter rense blinds, og se støvet fra blinds frakke, du er for nylig pletfri ende tabel. Sardone siger at begynde på det højeste punkt i rummet, for eksempel rengøring et tag fan, og arbejde ned til gulvet til at disponere over gentaget arbejde.

På samme måde, rengøring venstre til højre garanterer, at du dækker hele rummet i modsætning til at skyde fra stedet at sætte.

“Rigtig mange mennesker ser noget og rense det, så de vender opad og se noget andet, og rengør den, og jorden vælter ned på, hvad du simpelthen renset,” siger Sardone. “På den off chance for, at du arbejder start til slut og venstre til højre, du arbejder en gang i modsætning til rengøring zoner, du har for ganske nylig rengøres.”

3 Squeegee Windows for en stribefri Finish

Kan ikke få den gnist du behøver med Windex og papirhåndklæder? Skaberen og hastighed rengøring mester Laura Dellutri våben for beslutningen er en ekspert evaluering vinduesskraber, som begynder på omkring $ 12. Placer en dråbe af parabol sæbe i en gallon vand, tørre det liberalt på vinduet med et materiale, så sugefod det off. “Gå start til slut og tør den skarpe kant, hver gang ved basis,” siger hun. “Du får et vindue, der er uden streak.”

På off chance for, at du foretrækker ikke at bruge en skraber, Dellutri foreskriver et glas renere og en mikrofiber materiale. På det tidspunkt, hvor aftørring med materialet, bruge flade slag og flytte start til slut. Prøv ikke at rense et vindue ved at gnide i cirkler, som kan efterlade striber, og afholde sig fra at tørre glasset med daglige papir eller papir håndklæder, som forlader et depositum.

4 Hold rette værktøjer på Ready

Under hver eneste af de apparater og rengøring emner, du har brug for på fuld konkurrence opnå betyder, at du vil ikke spilde tid slentre frem og tilbage til bureauet under vasken. Sardone foreslår iført en overskirt, eller endda en woodworker apparat bælte, og fylde lommerne. Det kan være svært med et par store beholdere af renere, men du behøver ikke gider med omfattende kander-tomme rengøringsassistenter i små splash flasker, som er noget, men svært at formidle. Du kan også sætte dine leverancer i en caddie eller en spand at holde sorteret og fritid.

“På den slukket chance for at du indkøbt en woodworker og han gik her og der et springbræt afføring hver gang han krævede et søm, ville du aldrig udholde det,” siger Sardone. “Du har brug for ham til at have alt med ham. Du kan gøre det samme med rengøringsmidler.”

5 Få Proaktiv

Den mest ideelle tilgang til at holde et perfekt hjem er at stoppe et par spørgsmål, før de starter. For eksempel fastsætter grænserne Dellutri udnytte en bruser renere, som koster ikke ligefrem $ 4 for en udløser beholder, til at forudse snavs og skidt udvikling i brusebadet. “Du kan plaske det på og forlade,” bemærker hun. “Hver gang du vasker op, splash det på at undgå at have en rodet bruser. Splash det på, flush, og forlade. Du behøver ikke at tørre eller noget.”

6 Støv Uden Sprøjtning

Quill støveklude arbejder utroligt for rengøring persienner, billeder, nicher, og forskellige intervaller. Sardone lide struds plume støveklude, som begynder på omkring $ 10, med den begrundelse, at de fjerposer håndtere støv og de store faner ikke dropper ud af håndtaget. “Du har brug for en stor røgfane duster, der vil passe i baglommen,” siger hun. De duster fungerer fremragende for rutinemæssig rengøring, men for overvældende udvikling, du bliver nødt til at støvsuge eller udnytte et materiale, så udnytte duster med regelmæssige mellemrum eller et sted i nærheden efter at.

7 Klip Gennem Køkken Grease

Olie uundgåeligt ender på køkkenskabe, især dem over eller ved omfanget. Du kan købe en renere med orange olie at aftørre olien, eller du kan bruge en standard olie skæring opvask sæbe. Den sæbe vil skære gennem olien på skabene blot som den gør med retter.

Blend en spiseskefuld af væske sæbe med en gallon af varmt vand. Test arrangement i en subtil zone, tørre den på med en perfekt tørre eller stof, for at verificere det vil ikke skade eller plette færdiggørelsen. På det tidspunkt skylle det ud med en alternativ tørre og klar, varmt vand.

Til ekstreme pletter eller udvikling, som ikke vil falde ud med sæbe, blend forberede pop med vand og fint gennemsøge spørgsmålet sortiment med et stof.

8 citron rengører

Rust pletter på værfter, terrasser, carport gulve og garager er pletter, men du behøver ikke gider med ætsende at udrydde dem. Snarere udnytte en citron. Den ætsende i citronsaft vil nedbryde rust. Skiver citron på midten, knuse saften på pletten og lad det absorbere i omkring 10 minutter. For pletter, der har været på fast for en længere tid, måneder eller mere, ren med en hård bugne børste. På det tidspunkt vaske citronsaft og klister med rent vand.

9 Battle Badeværelse mug

Mold frequents badeværelser, der ikke er hele vejen rundt ventilerede den begrundelse, at vandet forbliver på skillevægge i kølvandet på brusebad. Brug hydrogenperoxid i en trigger-splash kande til at bekæmpe formular og oprustning, Dellutri siger: “Shower det på, lad det sidde 3 til 5 minutter, og det vil dræbe væksten.”

At holde mug i at vende tilbage, udnytte en fan når du bader. Når du er indstillet, tage to eller tre minutter til at squeegee vandet væk fra flise skillevægge og bruser indgangsparti.

10 Besejr Mineral Indlån

I tilfælde af at mineralske butikker fra hårdt vand har recolored dine rør installationer, ikke rense dem med bugne børster eller puder. De kan ridse armaturet. Snarere udnytte hvid eddike. Hæld nogle på et perfekt materiale og tørre studsene. Det kræver ikke megen indsats for at få dem til at flimre.

11 Hold rustfrit stål skinnede

Fingeraftryk, udtværinger og vandmærker er modstandere af rustfrit stål dræn og overflader. Mineralsk olie kan hjælpe dig med at slå dem, siger Dellutri. “Pour nogle mineralolie på et stof og tørre det ned en gang hver uge. Dette nullifications vandet.” Den mineralolie ligeledes hjælper med at holde tandpasta og forskellige ting i at klæbe til vasken, hvilket gør det mindre krævende at tørre rent.

12 blive venner med Magic Viskelæder

Sardone og Dellutri begge er aficionados af Mr. Clean Magic viskelædere, som koster omkring $ 4 for en fire-pack. “De tager pletter fra, når intet andet vil,” siger Sardone. “Behold et par i din caddie, når du rengøringen.” Dellutri siger Viskelæder er perfekt til rengøring skillevægge og enhver gulv overflade, herunder træ, overlay, og fliser.

13 Rengør Microovn

Inden din mikrobølgeovn formentlig ligner en kamp område, og forberedt på næring, især på off chancen for, at det har siddet i en betydelig længde af tid eller mere, kan være svært at evakuere.

Fælden: Have mikrobølgeovnen hjælpe dig. Dellutri siger at sætte en espresso krus fyldt med vand i mikrobølgeovnen og varme det op, indtil det er boblende varmt. “Dette gør fugt, der slapper op noget på toppen, siderne eller bunden af mikrobølgeovn,” siger hun. På det tidspunkt tage en fugtig materiale og tørre overflader rene.

14 Vakuum i Rækker

Dellutri s mysterium for stærke og dygtige støvsugning: Gør hele længden af rummet i en lige linje, så flytte over og begynde igen på rummets front. Dellutri siger at støvsuge højaktive områder en gang hver uge.

“Vakuum i langt flettet hår, og trække sig ud af lokalet,” siger hun. “Du kan gøre det hurtigt, og sætte den linje bag dig, så du ikke kæmper det. Når du er indstillet, ser det dejlige.”

15 Hurtig rengør Jævnligt

På off chance for, at du virkelig har brug for at fælde din rengøring tid, siger Sardone, så er du virkelig nødt til at rense desto mere regelmæssigt. Når du har dyb renset dit hjem, giver det et hurtigt overblik hvert par uger. Det vil holde stedet ser anstændigt og ekstra du den lange, pinefulde ansættelse af at gøre et stykke af rengøring på det dobbelte. “Du gør støtte rydde stedet gøre op for tabt tid rengøringsmæssigt! Alternativt kan du få et godt tilbud på rengøringshjælp her.